Iben Maria Zeuthen

Tv- og radiovært

Iben Maria Zeuthen startede som radiovært på aftenradioprogrammet "missionærerne" på P3 i 2004. Siden da har hun lavet eftermiddagsprogrammet "Mondo på P3" med kollegaen Huxi Bach.

I løbet af hendes år på DR var hun vært på forskellige radio- og tv-programmer, blandt andet børneprogrammet "SommerSummarum" "Candyfloss"og "Absalon Live" der blev sendt på DR1 i 2006, samt ungdomsprogrammet "Hjerteflimmer-pigerne mod drengene" og "Høvdingebold".

Derudover var hun vært på musikprogrammet "Malko-konkurrencen" på DR2, og tilrettelægger på forskellige andre DR2-programmer.

I 2008 startede hun programmet "Ibens Harem" som vært og redaktør, som var et program der blev sendt søndag formiddag hvor hun portrætterede ældre kendte danske mænd. Sideløbende hermed, læste hun nordisk litteratur på Københavns Universitet,

Hun har været ansat som speaker på DR, Nordjyske og i reklamebranchen og i september 2011 udgav hun sammen med kollegaen Huxi Bach to børnebøger under titlen "Sådan Virker Verden".  

På Radio24syv har hun lavet Ibens og nu Det Næste Kapitel.

Programmer med Iben Maria Zeuthen

  • Kender du det, at du forlader et middagsselskab, og på vej ned af trappen kommer du i tanke om alt dét du ville have sagt?
  • Ibens er Radio24syvs talkshow