Bæltestedet

Daglig satire med Simon Jul og Jan Elhøj

Hvorfor er "bæltestedet" sådan en målestok for om vi bevæger os rent blufærdigheds moralsk/ etisk på et plan hvor alle må være med? Hvis vi antager at bæltestedet er kroppens ækvator, så findes der jo umiddelbart rigtige mange lækre funktioner under ækvator ... fødder, ben, knæskaller, de ydre forplantningsorganerne, evnen til at (for de fleste af os) transporterer os selv rundt . Gode ting, nyttige ting... over bæltestedet har vi så mærkelige ting som navlen, armhuler, næsebor, kinder, rug albuehud og øjenfarver... men fælles for alle de mystiske ting vi har på begge sider af kropsækvator: Så er det altsammen noget vi er glade for vi har. 

Jan Elhøj & Simon Jul er samlet igen... Der er løbet knap 12 år under broen, men de to Pre-midaldrende gentlemayns finder stadig nye og finurlige måder at anskue den eksisterende verden på. Måden hvorpå vi glor ud i verden, og fornemmelsen af hvordan verden glor tilbage på os må aldrig bliver monoton, eller ensfarvet i deres optik. 

Hver for sig har de med tiden fået vidt forskellige syn på verden... Jan er forfatter, har to børn og spiser sundt, Simon har fået en shaman og elsker at gå på museum. 

Og hvis du ikke aner hvem de to er, så bare giv det en chance... det feder næsten ikke og det er sjældent  så varmt at man ikke kan tåle at have det tæt på kroppen. 

Seneste udsendelser