Sommer 2015

Traditionen tro skruer Radio24syv op for nye og originale koncepter henover sommerferien, når alle andre kanaler genudsender

Radio24syv Sommer

Snart holder danskerne sommerferie: De skal på stranden og i sommerhus, de skal køre rundt på bilproppede motorveje, og de skal bide igennem med krævende transatlantiske flyvninger og timelange bus – og togrejser. Og mens de gør det, skal de selvfølgelig have mulighed for at høre helt nye, originale programmer fra Radio24syv.

De skal overraskes med programmer de ikke vidste de havde brug for, de skal glædes med programmer de altid har savnet, og de skal begejstres med programmer, der får dem til at grine og græde, og til at tænke og tale. Hvad de dog ikke kommer til at opleve, er programmer de har hørt før – for sommeren på Radio24syv står aldrig i genudsendelsernes tegn.

Der kommer programmer til De Røde og til De Blå – fra David Trads til Iben Thranholm. Og der kommer programmer til bog-nørderne som vil høre om faglitteratur om Det Tredje Rige og Besættelsestiden, og til krops-nørderne som savner et program der går dybere på fysisk træning end nogensinde før. Der kommer også programmer til grinebiderne, for sommeren igennem byder Radio24syv ind med et nyt dagligt satireprogram, nemlig Bikinilinjen med Marie Louise Tüxen og Mathias Helt.

Og til fans af true crime genren sender vi en programrække om forbrydelsens element, beværtet af den tidligere Se & Hør journalist Ken B. Rasmussen.

I en kategori helt for sig selv, sender Radio24syv desuden føljetonen “Den Brændende Mand”, som er et 25 timer langt portræt af manden, der sidste år begik selvmord ved at sætte ild til sig selv foran Brøndby Rådhus.

Hent en PDF med oversigt over alle sommerprogrammerne.

Alle sommerprogrammerne